Берое“ загуби гостуеанвето си на ЦСКА 1948  с 4:0 в

...
Берое“ загуби гостуеанвето си на ЦСКА 1948  с 4:0 в
Коментари Харесай

Берое претърпя тежка загуба

„ Берое “ загуби гостуеанвето си на ЦСКА 1948  с 4:0 в среща от 9 кръг на шампионата. Домакините излязоха напред в резултата в 13. минута след попадение на Бастунов, а Умарбаев удвои в 25. минута. Ивайло Чочев се разписа в 73. минута и повиши на 3:0, а Колев оформи крайния резултат минута преди приключване на постоянното време.

СТАРТОВ СЪСТАВ

Петър Хубчев не извърши една смяна в състава, по отношение на последния турнирен дуел против „ Локомотив “ (Пловдив). Вместо Георги Динков в игра като титуляр стартира Стилиян Николов.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Началните минути на мача бяха равностойни, а играта бе най-вече в центъра на терена.

Домакините стигнаха до корнер в 4. минута, а след центрирането на Умарбаев Даскалов игра с глава, само че бе неакуратен.

„ Берое “ също извърши ъглов удар в 10. минута на срещата. Мечев центрира, получи се безредие и топката още веднъж попадна в капитана, който за повторно я прати в пеналта, само че Даскалов съумя да избие.

Минута по-късно Серкан насочи удар от отдалеченост, само че бе неакуратен.

Домакините излязоха напред в резултата в 13. минута, откакто топката бе пратена с дълъг пас в наказателното поле. Там Чочев засече топката от въздуха, а тя се отби в гредата и попадна в Бастунов, който я прати в мрежата с удар от границата на пеналта – 1:0

Четири минути по-късно Топузов застигна изритана напред топка и се озова самичък против Караджов, само че ударът му мина около вратата.

Резултатът бе подсилен в 25. минута, когато Топузов пусна паралелен на голлинията пас по земя, а Умарбаев прати топката в мрежата от непосредствена непосредственост – 2:0

Две минути по-късно Кирилов доближи до кълбото след корнер и насочи удар от доста близка отдалеченост, само че Караджов съумя да блокира.

В 31. минута Умарбаев центрира от ъглов удар, а непокрития Марин стреля с глава, само че прати топката над вратата.

Следващите десетина минути нямаше съществени рискове, а играта бе най-вече в средата на терена.

Две минути преди почивката Топузов получи в наказателното поле и опита да откри Кирилов, само че пасът бе кръстосан, а кълбото се върна в играча на „ алените “, който насочи удар, само че Караджов се намеси ужасно и избави.

Това бе всичко през първото полувреме и двата отбора се отдръпнаха на отмора с два гола преднина за домакините.

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Шест минути след подновяването на играта Кирилов получи в пеналта и стреля от дребен ъгъл, само че Караджов се намеси и избави. Последва безредие, само че не се стигна до нов удар в очертанията.

В 57. минута Тунгара овладя на границата на наказателното поле и насочи удар, само че топката мина над вратата.

Четири минути по-късно топката бе центрирана в наказателното поле на домакините, а там Пиргов насочи удар с глава, само че Наумов съумя да избие със сетни старания в корнер. След осъществяването Тунгара също стреля с глава, само че Даскалов мазета от голлинията.

Серкан извърши отличен директен свободен удар в 65. минута, само че Наумов избави.

Домакините осъществиха трето попадение в 73. минута, откакто Ивайло Чочев прати топката в мрежата след удар с глава – 3:0.

Пет минути преди края Спас Георгиев опитва удар от отдалеченост, само че прати топката над вратата.

В 89. минута Александър Колев се разписа от близка отдалеченост и оформи крайния резултат – 4:0

Това бе всичко и „ Берое “ загуби срещата от ЦСКА 1948.

В СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ

„ Берое “ приема „ Спартак “ (Варна) в среща от 10 кръг на шампионата. Срещата е планувана за 9 септември от 17:30 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР